FlexConnect

🎉 Kom en verbind je met professionals tijdens FlexConnect! 🤝

Welkom bij FlexConnect de netwerkbijeenkomst van het Flexlokaal. We trappen deze inspirerende netwerkbijeenkomsten af op donderdag 23 juni af met een presentatie over netwerken, verzorgd door de gerenommeerde netwerkcoach Jacques Bais. Hoe toepasselijk is dat? 

FlexConnect brengt ondernemers samen die klaar zijn om te netwerken en hun zakelijke connecties willen versterken. Of je nu een ambitieuze startende ondernemer bent of een doorgewinterde professional die op zoek is naar nieuwe zakelijke kansen, bij FlexConnect vind je de juiste omgeving om waardevolle relaties op te bouwen. 

Na de inspirerende presentatie van Jacques Bais is er volop gelegenheid tot netwerken. Deel je expertise, lopende projecten en innovatieve ideeën met anderen en vergroot je zichtbaarheid in de professionele wereld. Of je nu wilt deelnemen aan een levendige discussie, een inspirerende pitch wilt geven of gewoon wilt netwerken met gelijkgestemde professionals, FlexConnect biedt de ideale omgeving om jouw zakelijke netwerk uit te breiden en waardevolle connecties te leggen. 

Verbind, deel en versterk je merk terwijl je waardevolle relaties opbouwt met andere ambitieuze ondernemers. Samen creëren we in het Flexlokaal een omgeving waarin groei en succes mogelijk worden. Reserveer nu je plek voor FlexConnect op onze website en bereid je voor op een ochtend vol waardevolle inzichten en inspirerende interacties. 

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen bij FlexConnect, ontmoet, inspireer en verbind🤝✨ 

📍Locatie: Flexlokaal, Sneek 

⏰ Datum: Donderdag 23 juni 2023 

🕘 Tijd: 10:00 – 11:30 uur 

Registreer je nu op onze website en reserveer jouw plek voor FlexConnect. We kijken ernaar uit om je daar te ontmoeten! 

📞 Voor vragen: Neem contact op www.flexlokaal.nl/contactopnemen

Meld je nu gratis aan!

Dit is inclusief koffie.