Connectlokaal

🎉 Connect tijdens Connectlokaal! 🤝

Connectlokaal is de netwerkbijeenkomst van het Flexlokaal. Als ondernemers werken we samen en leer je van elkaar. Door deze bijeenkomsten versterken we dit. Eerder stonden de onderwerpen zakelijk tekenen en netwerken op het programma. De volgende bijeenkomst staat gepland op:

Vrijdagmiddag 6 april 15:30 uur

Tijdens dit connectlokaal neemt flexer en Hypotheekadviseur Richard van www.bterfinancieel.nl jou op een enthousiaste manier mee op de hypotheekmarkt. Een markt die de afgelopen jaren erg veranderd is. Voor zelfstandig ondernemers vaak extra ingewikkeld. Na dit connectlokaal ben je op de hoogte van de laatste stand van zaken. 

Woensdagmiddag 5 juni 2024 15:00 uur

Deze netwerkbijeenkomst wordt verzorgt door Tibor de Boer. Naast zijn freelance marketingwerkzaamheden en trainer geeft hij ademsessie, release- en ijsbadworkshops. Tijdens deze bijeenkomst neemt hij ons mee op het gebied van ademhalingstechnieken. Kijk op zijn site voor meer informatie: https://www.earlymorningtribe.com/tibor-tijmen

Deze bijeenkomst wordt gehouden bij Bynt van andere Flexer Monique: www.verblijfbijbynt.nl . Na afloop van de bijeenkomst is er nog de mogelijkheid voor drankje. 

Bel, app of mail en reserveer jouw plek voor Connectlokaal via info@flexlokaal.nl of het onderstaande formulier. 

📞 Vragen: Neem dan contact op.

 

 

 

Meld je nu gratis aan!

Dit is inclusief koffie.