Connectlokaal

🎉 Kom en verbind je met professionals tijdens Connectlokaal! 🤝

Welkom bij Connectlokaal, de netwerkbijeenkomst van het Flexlokaal. We trappen deze inspirerende netwerkbijeenkomsten af op donderdag 22 juni af met een presentatie over netwerken, verzorgd door de gerenommeerde netwerkcoach Jacques Bais. Hoe toepasselijk is dat? 

Connectlokaal brengt ondernemers samen die klaar zijn om te netwerken en hun zakelijke connecties willen versterken. Of je nu een ambitieuze startende ondernemer bent of een doorgewinterde professional die op zoek is naar nieuwe zakelijke kansen, bij Connectlokaal vind je de omgeving om waardevolle relaties op te bouwen. 

Na de inspirerende presentatie van Jacques Bais is er gelegenheid tot netwerken. Deel je expertise, lopende projecten en innovatieve ideeën met anderen en vergroot je zichtbaarheid. Samen creëren we in het Flexlokaal een omgeving waarin groei en succes mogelijk worden. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen bij Connectlokaal, ontmoet, inspireer en verbind🤝✨ 

📍Locatie: Flexlokaal, Sneek 

⏰ Datum: Donderdag 22 juni 2023 

🕘 Tijd: 10:30 – 12:00 uur 

Er zijn geen kosten aan verbonden. Bel, app of mail en reserveer jouw plek voor Connectlokaal via info@flexlokaal.nl of het onderstaande formulier. 

📞 Vragen: Neem dan contact op.

 

Meld je nu gratis aan!

Dit is inclusief koffie.